Порекло божићног дрвета

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jul 21, 2017

Речено је да је фармер у сњежној божићној ноћи примио гладног дечака у којем је једо раскошну божићну вечеру, а дете се опростило од јелке и благословило и рекао: "Данас је поклон пун Гране, остављајући ово прекрасно јело село, отплати своју љубазност.

После откаштања детета, фармер је открио да се гране гране претворило у мало дрво, схватио је да је његов пријем изворно био гласник Бога. Божићно дрво Ова прича је извор божићног стабла. Легенда божићних чарапа

Одавно је био љубазан аристократа, његова жена је умрла од болести, остављајући га и његове три ћерке. Племичари су покушали много проналазака, пропали, али су такође осиромашили новац, па су морали да се преселе на фарму, своје ћерке су морале кувати, шивати и чишћивати.

Неколико година касније, кћерке су отишле до брака, Божићно дрво отац је постао депресиван, јер није имао новца својим кћеркама да купе мираз. Једне ноћи, кћери су опрали хаљине и обесили чарапе испред камина. Након што су светитељи Николас познавали ситуацију свог оца, те вечери су дошли у њихову кућу. Видио је породицу из прозора како спава, и примјетио чарапе дјевојчица. Одмах је извадио три вреће злата из џепа из димњака на цаст, упадали су у дјевојчице у чарапама.

Следећег јутра, кћери су се пробудили да пронађу своје чарапе испуњене златом, довољно да купе мираз. Аристократија и због тога може видјети његову ћерку ожењену, Божићно дрво од тада па живети срећним животом.

Касније, деца широм света наследила су традицију висећих божићних чарапа. У неким земљама деца имају друге сличне обичаје, као што су у Француској, деца стављају ципеле поред камина и тако даље.

Магична легенда о божићном стаблу

Божић долази из Хришћанске библије, божићно дрво се заснива на Божићним записима, од бијелог хладног града на малој палмини.

Према релевантним документима, дан пре рођења Исуса, Девица Марија и тада њен пријатељ св. Јожефа у току путовања, имали су јако тешко. У то време, божићно дрво ходају до белог града, било је веома уморно. Због тога је Мари одлучила да седи на путу палме, одмори неко време и онда пожурите. Међутим, у овом тренутку, мало смеђе дрво као што је размишљање особе, полако започиње своје гранате, јер Марија и св. Јожеф блокирају хладноћу, тако да Богородица избегава хладни напад ветра. У овој једној ноћи, Исус је рођен. У овом тренутку, светла звезда ће послати своје свјетло на врх браон стабла, необично лепу магију. Од тада, божићно дрво је популарно за Божић на мјесту. До данас су у децембру разноврсна божићна стабла и дају нам неограничено сањарење и срећу.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!