Порекло божићног дрвета

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: May 31, 2017


Савремена божићна нација настала је у Немачкој. 24. децембра ове године, Немци су сређивали јелку код куће и обесили бисквите на врху, симболизујући светилиште.

Савремена употреба свих врста колачића уместо светог хлеба, али и често додала симбол Христове свеће. Поред тога, ентеријер има и божићни торањ, структура дрвеног троугла, божићно стабло има много малих решетака постављен Христов стату, торањ украшен зимзеленим листовима, свећама и звездом.

До 16. вијека, божићне куле и стабла Еден су спојене на божићне стабљике.

У 18. веку, овај обичаји су почели популарни у немачким верним верником, божићном стабло популарном у 19. стољећу, земља је постала дубоко укорењена традиција.

У раном деветнаестом веку, божићно дрво се ширило у Енглеску; Божићно стабло средином 19. века, супруг краљице Викторије, немачки принц Алберт да промовише популарност.

И још од јесењег вијека од стране немачких имиграната у Сјеверној Америци, до 19. вијека је популарно. У Аустрији, Швајцарској, Пољској и Холандији су такође популарни.

Традиционално, божићно дрво ће бити подигнуто до Божића и потом уклонити након 12 ноћи (6. јануара). И напредовање и одлагање сматрају се несрећним. Међутим, Божићно дрво модерне божићне сезоне за куповину већине продавница крајем октобра поставило је божићну поставу.

Природна или вештачка дрвећа могу се користити као божићна стабла. Сребрна јела, бела јела, хладна планина, смрча, бор, борова и друга врста дрвета су најчешће кориштена божићна врста.

Данас, само америчка потражња за божићним стабљима има 3300-36 милиона стабала, а Европа је чак и 5000-6000 милиона стабала. Сваки Божић, трошак куповине дрвећа у свакој земљи је у милијардама јединица (евро / долар)

На Божићном тржишту у Дортмунду, постоји огромно божићно стабло, божићно стабло је 45 метара, наравно, ово дрво није природни раст, већ комбинацијом 1700 смрче.

Поред европског трга ће генерално организовати велико божићно стабло, Американци такође желе да организују божићно дрвце великих размера у важним приликама.

У самодређеним Божићним светлима не постављајте превише жаруља, да не бисте сагорили сијалицу преко оптерећења. Украсно Божићно светло, прво треба да тестирате светлосну жицу нормално. Божићно дрво Након завршетка декорације, препоручљиво је да нежно треперите украсе које су чврсто украшене на дрвету.

Данас је божићно дрво постало неопходно украшавање Божића, а сваки Божић се приближавао, многе трговачке центре, породица има божићно дрво као украс. Иако је величина стабла другачија, декорације на дрвету су такође различите, не знате да сте пронашли не - постоји једна заједничка ствар: дрво има звезду на врху.

Али зашто би требало да постоји звезда? Шта значи ова звезда?

Зашто је звезда на врху божићног стабла?

Када се Исус родио, на небу су биле светле звезде, а три свештенства и пастирке Оријента могле су да пронађу Исуса. На врху сваког дрвета мора да има велику звезду, као што је водич за истребљивање, три истог Др. је пронашао Језусове звезде. Али иу неким земљама у иностранству, традиционална обичаја, само породица Господа може да стави ову звезду наде, друге не могу прећивјети.

Шта значи ова звезда?

Ова звијезда се зове "Бетхлехем Стар", и родно место Исуса. Звезда Бордо, необична подоба Бетлехема, забележена је у Библијском Новом завету Матеју ИИ поглављу. Легенда пре две хиљаде година, када је Исус рођен у шталама, светла звезда довела је источне докторате да пронађу новорођеног Исуса.

Због тога божићно дрво увек има звезду - првобитни Божић је прославити рођење Исуса!


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!