Важност божићног ложишта

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Sep 27, 2017

1, прво је да изаберете одговарајућу локацију у кући опремајући божићно дрво.

Можете вратити врата са врата да бисте видели где прво место често пада код куће, где је место окупљање светлости, овога пута можемо ставити божићно дрво унутра, али, као што је ивица камина или прозор Он ивица зида, такође је право место.

2, изаберите одговарајућа светла за боце.

Украшавање фестивала треба да одражава ваше личне потребе. Ако вам се свиђа традиционални стил, изаберите да користите врсте великих различитих боја сијалица; Божићно дрво са светлом ако желите да уштедите енергију да бисте сачували планету, изаберите ЛЕД светиљку за божићне лустер који штеди енергију.

3, колико светала на божићном стаблу

Експерт савет: висока божићна стабла величине 7 метара, барем користите 500 малих светала; свака већа од једне стопе повећаваће се на 100. Ако вам се допада бржи изглед, можете користити 150 сијалица по висини. Наравно, ширину божићног стабла такође треба укључити, Божићно дрво са светлом, већа је седмица божићног стабла, што је потребно више сијалица.

4, припремљени алати

Сваке године у Сједињеним Државама, зато што декорација божићног стабла повређена на хитни број од више од 15.000, стога, у декорацији божићног стабла запамтите да припремите одговарајуће алате. Као што је кориштење електричних љествица умјесто случајно пронаћи столицу до висине; употреба стандардне жице и продужног кабла; сваки низ божићних лампи на сијалици не може превише одабрати, око 500 за низ, Божићно дрво с светлом ако вам је потребно више. Подијелити у више жица повезани су са утикачем.

5, божићно дрво заједно упали

Биће упакована у божићно дрво на прву божићну лампу у лопту, звучи мало сувишна. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампица између заплетених, поред тога, погодно је узети свјетиљке за сатове, ручно намотавање, а не неред, Божићно дрво с свјетлостом које опраћа ризик од искључивања сопствених .

6, једноставна метода навијања

Прво окрећите божићна светла, тако да када можете интуитивно видети форму образца, од врха стабла до декорације.

Ако је божићно стабло у углу, можете са стране дрвета укључити на другу страну, Божићно дрво са светлом дуж предње стране божићне дрвене украшено је на дну може бити.

Ако је божићно дрво постављено испред прозора, можете ходати по дрвету 360 степени, пре и након што видите светло.

Као и шик вертикалне линије је такође врло једноставно, али размак испод линије да буде већи, како би се подударио облику дрвета.

Желите да светлост постане мало 3Д осећај, Божићно дрво с светлом можете замотати између грана светлости дрвета.

Укратко, ваш одмор вам се свиђа.

7, распоред расвете напредног упутства

а, биће различите боје светала божићних ложа које су лепше спојене. Бело божићно дрво светли, а затим додајте монохроматске или вишебојне божићне лампе изнад.

б, са пуњивом ЛЕТ лампом, жичаним вјешалицом и неким ноктима за производњу различитих облика светлећих божићних лампи. Прво исећи кукицу на врху обујмице, а затим га увијати у дрво, звијезда или други облик помоћу клешта, а затим обмотати свјетла божићног стабла и коначно висити на ивици књижне полице или ивице прозора .

ц, божићна расвјета завијена на дрвету на отвореном простору. Прво замотан око пртљажника, божићно дрвеће са светлом и потом обрнуто до краја грана. После ноћи, можете видети да је цело дрво осветљено, као ефекат бајке.

8, после сезонског пријема

Обично пре Валентиновог дана, на божићно стабло да уклоните ова декоративна светла. Да очистите дрво када је дрво са дна дрвета почело полако да окреће божићно светло у лопту, Божићно дрво са светлом и коначно може бити разумни начин сакупљања у ормар следеће године, а затим га користити.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!