Божићно дрво симболизује живот

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Aug 25, 2017Имајте божићно дрво да припремите божићно стабло да бисте повећали радост атмосфере фестивала. Новогодишње јелке су обично направљене од зимзелених стабала као што је кедар, симбол живота заувек. Дрво је украшено разноврсним свећама, цветним цветовима, играчкама, звездама, виси разноврсне божићне поклоне. Божићне вечери, људи који певају и плесају око божићног стабла, уживају у радости.

Корисни модел обухвата следеће компоненте: горњи део, Божићно дрво спојни рукав, доњи грана и прикључак за листове и опружни комад. Утицајни модел је повезан са везном огранком горње границе и доњег огранка или гране и спојне рукаве. Стабилност постојећег дрвеног стабла је сиромашно, цјелокупно дрво није јако, лако се изгубити, Божићно дрво је гадно и друге недостатке и мора да ојача стабилност целог дрвета, чврстоћа, стабилност дрвета, лако се инсталира, божићно дрво функционално и практично у целини лијепо и лако се раставља и тако даље.

Западњаци до црвене, зелене и беле боје за Божић, Божић долази кући свака породица мора да користи Божићну боју за украшавање. Црвена

Боје су Божићно цвеће и Божићне свеће. Божићно дрво је главни украс Божића, с обарањем јеле, чемпрес божићног стабла био је украшен зимзеленим дрвеним украсом. Божићно дрво Висећи изнад живописних лампи, поклона и папирних цвијећа, али и освјетио божићне свијеће.

Речено је да се божићно дрво први пут појавило у древном Риму средином децембра Нонгсхен фестивал, немачки мисионар Ницхолас у 8. веку са вертикалним стаблом посвећеним беби. Тада су Немци 24. децембра поставили фестивал Адамова и Ева, божићно дрво и ставили на "башту врта" која је симболизирала рајски врт и висила колаче у име свјежег хлеба, симболизујући откуп и свеће и симбол Христа. До КСВИ вијека, религиозни реформатор Мартин Лутхер, да би добио звезду божићне ноћи, дизајнирао је да стави кућу код куће с свећама божићно дрво. Међутим, Запад на пореклу божићног јата је још једна популарна изрека: постоји добар фармер, на Божић је Божићно дрво топло забављало лутајуће дијете, раздвајање, дијете преклопљено грану која је уметнута на поду гране расте Дрво, дијете је указало на дрво пољопривредницима рекло је да је сваке године данас, божићно дрвеће покривено поклонима за враћање гостопримства. Дакле, данашњи људи виде да је божићно дрво увек покривено малим поклоном.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!