Божићно дрво настало у Немачкој

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Sep 27, 2017

Божићно дрво има богато хришћанско религиозно значење, може представљати: башту дрвета, распеће живота дрвета, Јохн апостоли у "тихом запису" који се помиње у боговима види дрво живота, божићно дрво Сваког месеца родило се дванаест група плодова са терапеутским ефектом. Божићна декорација и мали поклони, свечани празни смисао.

Порекло:

Божићно дрво вероватно потиче из вјерске драме раног средњег вијека - "раја", који ће бити постављен у привременој капели или градском тргу у Европи.

Ова драма говори причу о човјечанству из "стварања бака и деде" у рају "све док се" Исус Христ не роди у хладу ". Божићно дрво На сцени ће увек бити дрво које виси из јабуке, симбол рајских стабала.

Ускоро су људи започели Божићни обичај: у кући "рајско дрво" висе су поклони, али и упуштају свећу да прослави рођење Исуса Христа за људски рај за повраћај.

Савремене божићне стабла потичу из Њемачке, а касније постепено популарне у свету, као божићне прославе у једној од најпознатијих традиција. Често људи на Божићу пре и после зимзелене биљке као што су борови у кућу или на отвореном, Божићно дрво и украшени Божићима и украсима боје. И ставите анђела или звезде на дрво.

Божићно дрво је зимзелено дрво са свећама и украсима који украшавају јелке или борове боје као део Божићне прославе. Савремена божићна нада настала је у Немачкој. 24. децембра, Немци су код куће уредили јелку (дрво рајског врта) и поставили бисквите на њега, симболизујући светилиште (знак хришћанске окупљања). Савремена употреба свих врста колачића уместо светих колачића, али често додају симбол Христове свеће. Поред тога, унутрашњост има и божићни торањ, божићно дрво је дрвена троугласта структура, има много малих решетки постављена Христова статуа, торањ украшен зимзеленим гранама и листовима, свећама и звездом. До 16. вијека, божићне куле и стабла Еден су спојене на божићне стабове.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!