Божићно дрво постало најобичније украшавање у Кристу

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Oct 12, 2017


Божићно дрво има богатство хришћанског религиозног значаја, може се представити: дрво у рају, живот Древо крста Христа, ако Папа у "тишином запису" помене своје у визији Дрвета живот, ово дрво рађа 12 сетова терапеутског воћа сваког месеца. Божићно украшавање и мали поклони, свечано пригодно значење.

Порекло:

Божићно стабло вероватно потиче из верске драме која је била популарна у раном средњем вијеку, Парадисе Плаи, божићно дрво које је наступило на црквеном или градском тргу у Европи.

Ова драма прича причу о стварању људских бића првобитних бака и дара у рају до рођења Исуса Христа у Бетлехему. На бини ће увек бити велико дрво са јабуком и симбол раја.

Ускоро су људи почели Божићни обичај: висећи поклоне на рајским стаблима код куће и расветљавајући свијеће како би прославили рођење Исуса Христа да поврати рај за човечанство.

Модерна божићна древо потиче из Немачке, божићног дрвета и постепено постаје популарна у свету, једна од најпознатијих традиција божићних прослава. Обично људи стављају зимзелену боју као боју у кућу или на отворено око Божића и украшавају га божићним светлима и шареним декорацијама. И ставите анђела или звезде на дрво.

Божићно дрво је зимзелено дрво украшено свећом и декорацијом. Као један од важних елемената Божића, савремена божићна јела настала су у Немачкој, божићном стаблу и постепено постала популарна у свету, једна од најпознатијих традиција божићних прослава.

Велики број Немаца емигрирао је у Сједињене Државе 1830. године. Ови људи су католици и хришћани, углавном раштркани у Њујорку и широм Енглеске. Њихова божићна стабла привукла је пажњу и имитацију локалних становника, а касније је божићно стабло постало популарно у америчким црквама и породицама. Божићно дрво Око свијета, посебно у Европи, Америци и Аустралији, божићно дрво постало је најживљљивије, дивно украшавање, украшено живописним Божићем, али и симболизира радост и наду.

Порекло божићног стабла има разне легенде и приче. Неке легенде Божјег Посланика инкарнирају се као дечак, након што га забавља лоша породица, божићно дрво ставља грану на земљу, божићно дрво је пуно поклона, а неки кажу да је Божићно дрво за Дјевичку Марију склониште снега дрво. Заправо, божићно дрво да задовољи ове услове: четинари, зимзелени, божићно стабло у сред Европи имају расподелу, облик дрвећа да би постигли троугао. Древеса која испуњавају ове услове могу се користити као "божићна стабла".


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!