ПВЦ божићно дрво са незапаљивим

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jul 21, 2017ПВЦ за аморфну структуру белог праха, степен гранања релативно је мали, релативна густина 1,4 или тако, температура стакленог прелива 77 ~ 90 ℃, 170 ℃ или тако је почела да се разбија [1], стабилност Светлости и топлоте сиромашни, изнад 100 ℃ или после продужене излагања сунчевој, она ће се распасти и производити водоник-хлорид, а даље аутоматско каталитичко распадање, узрокујући промену боје, физичке и механичке особине брзо опада, у практичним применама се мора додати стабилизатор за побољшање Стабилност топлоте и светлости.

Индустријска производња молекулске масе ПВЦ-а је углавном у распону од 50.000 до 110.000, са великом полидисперситетом, молекулска тежина се повећава с смањењем температуре полимеризације; Без фиксног тачног тачка, 80 ~ 85 ℃ почело да се омекшава, 130 ℃ у вискозном стању, 160 ~ 180 ℃ почео да се мења на вискозни ток; Имају добре механичке особине, затезну чврстоћу од око 60МПа, јачину ударца од 5 ~ 10кЈ / м2; Изврсна диелектрична својства. <бр>

ПВЦ је била највећа светска производња опште пластике, ПВЦ божићно дрво апликација је веома широка. У грађевинском материјалу, широко се користе грађевински материјали, индустријски производи, дневне потребе, подна кожа, подне плочице, вештачка кожа, цев, жица и кабловска, амбалажна фолија, бочице, материјали од пене, материјали за заптивање, влакна итд.

ПВЦ је поливинилхлорид, енглески који се назива ПВЦ (поливинилхлорид), винил хлорид мономер (винилхлоридемономер, познат као ВЦМ) у пероксиду, азо једињења и други иницијатор; ПВЦ божићно дрво или у светлости, топлота Полимеризована полимеризацијом полимеризације слободних радикала. Хомополимер винил хлорида и кополимер винил хлорида који се колективно називају винил хлоридна смола. Материјал је не-кристални материјал. ПВЦ материјали у стварној употреби често доданих стабилизатора, мазива, помоћних средстава за обраду, боја, удара и других адитива. Са незапаљивошћу, високе чврстоће, отпорност на боћно дрво ПВЦ и одличну геометријску стабилност. ПВЦ има јаку отпорност на оксиданте, редукционе агенсе и јаке киселине. Међутим, може бити јако оксидована киселина као што је концентрована сумпорна киселина, концентрирана азотна киселина, корозија и не примењује се са ароматичним угљоводоницима, хлорисаним угљоводоницима у контакту са приликом

ПВЦ божићно дрвце је битна ставка за америчку породицу Божић, јер их нема ПВЦ божићног стабла Божић није назван Божић. У Кини, прије Божића, ПВЦ божићно стабло многи људи морају припремити ПВЦ божићне предмете, желе да оригинално ПВЦ боце стигне у шуму да би видело дрво, али такође можете користити вештачко ПВЦ божићно дрво да бисте отворили, заједнички Вештачки ПВЦ божићно дрво, израђен од ПВЦ материјала перо крило омотани метални стент израђен од мање вештачког ПВЦ божићног дрвета, неки ће бити причвршћени од дрвета одрезане од базе. Величина од 5 цм високо постављена на стол украса, до 200 цм великог распореда стабла. У последњих неколико година, популарнији је "божићно стабло од фибер оптичког ПВЦ-а", све док ће се снага прикључити на другу нијансу.

Ако украшавате ПВЦ божићно стабло од 6 метара, ПВЦ божићно дрво ће вам требати око шест светлосних каблова, од којих свака има 100 светла, свако светло од коријена гране до врха, а затим се окрените и окрените око грана да бисте направили То чврсто. Али и на дрвету да виси неке јабуке, борове шипке, црвени свилени фестивал, Одељење за бојење бомбона, слатка марелица, лијепа беба и друге играчке, као и мала поклон кутија. Просечан распоред расвјете је тачка која се може слојевити око ПВЦ божићног стабла или навијања и доле.

ПВЦ божићни накит који:

1, звезда дрвета: горња звезда стабла убацује се на ПВЦ божићно дрво на звијезди, као круна крстача БЦВ са врхом древесне хаљине, носити "круну" ПВЦ божићно дрво ће бити прилично мало Ксианки. ПВЦ божићно стабло Неке од врха стабла такође могу да се пуне светло, трепери веома привлачно.

2, лутка: хаљина у прекрасном ПВЦ стаблу на гране дрвета која виси на прелепој малој луткици, пустите децу да га спусте.

3, пахуљице: зелени ПВЦ на божићној стени покривени разним бојама након украса, и даље ћете осећати нешто мање. Да, то су бели пахуљице. Истовремено можете купити неки велики снијег који виси на крову, можете уживати у сну у осећају собе.

4, звона: звона и од рођења рођења Хришћана (Спаситељ је дошао) радост звона од значења радости звона, али и од бенда до звона, тако да се људи могу вратити на Божје Страна се неће изгубити. Значење прстена истовремено погађа и значење демона.

5, јабуке и руби: јабуке или црвени жад, познати и као кугелни орнаменти, Адам је донео изворни грех плода, јер мудрост Еденског воца не само да симболизује воћу да донесе плодно или срећно воће, црвени Јаде као Дрво у врту да донесе вечни живот, а понекад и симболизира заувек.

6, божићно зелени прстен: западне земље Божићне декорације на вратима са декорацијама, обично са зеленим листовима или ратаном (лабаве косе, борове игле и сл.) И сребрним металним и златним звоном са црвеном траком Главне боје зелене, Бело, жуто, црвено у име срећних фестивала, ПВЦ божићно дрво које чита веселе кризме или скраћено као к'мас.

Пвц украси од ПВЦ-а Поред горе наведених најважнијих накита, али такође укључују божићне кугле, црвени бравар за позадину од злата, куглица за снијег и разне обојене траке и тако даље. Ове ствари олакшавају већу лепоту ПВЦ божићног стабла, атмосферу фестивала богатије.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!