Пине Дјевојке су веће

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jun 28, 2017


Боров стабла су зимзелена дрвећа као део Божићне прославе. Пошто су борове зимзелене, ово зимзелено дрво симболизира вечни живот који су Хришћани дали Христу. Точкани крошњаци указују на небо. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда значи да свет доведе до светлости Исуса Христа. Поклон под стабом представља дар Бога кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир.

Избор боровог стабла из борових разлога: зато што је Божић у зими, тако да борови користе зимзелене дрвеће. Пошто су борове зимзелене, ово зимзелено дрво симболизира вечни живот који су Хришћани дали Христу.

Божић за украшавање стабала стабла борова:

Према евиденцији божићног обичаја, први боро је мала палма на цестама бијелог града. Прве ноћи рођења Исуса, Девица Марија и св. Јожеф су отишли у хладни град, врло уморни, Девица је неко време пала на дрво, та мала палма, Пине божићно дрво, као да је фаворизовано Изгледа, открила је своје гране, Девици Марији да издржи хладни ветар. Средином ноћи Исус Христ је рођен. У то вријеме, небо се појавило посебно свијетле звезде, издало дивно светло, директно ударио главу главе палме, окруживао се у прелеп отвор. Од тада, мала смеђа дрво на Божићу, чинило се сјајан положај.

Средњевековно доба, популарна верска драма у Немачкој, у игри Еден, након стварања Бога, Адам Еве издао је Бога када је игра са покривеном јагодичастим палмама, која представља "дрво живота" или "Знајте добро и зло дрво ". Касније, писмо живота у "стаблу живота" кренуло је у дом, симбол доласка спаситеља. Са развојем овог симбола, до петнаестог века, украшеним боровима, постала је обичаја.

Дрвеће бора указивало је на небеско царство. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Пине Цхристмас Трее Светлост звезда значи довести свет у светлост Исуса Христа. Поклон под стабом представља дар Бога кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир. Дакле, када Божићни људи украшавају борове стабла.

Легенда о пореклу дрвећа борова: Речено је да је фармер добио сретно и гладно дијете у снежној божићној вечери гдје је имао сретну божићну вечеру, а дијете је имало опроштајну јелку на земљи и благословено рекао: "Новогодишњи дан, поклон грана, остављајући ову прелепу Сугимуру, отплати своју љубазност." Отац је отишао, фармер је открио да се гране гране стварно претварају у мало дрво, Пине Цхристмас Трее само разумије њихов пријем. Оригинални је гласник Бога. Ова прича постаје извор боровине. Касније историјски подаци су закључени, око 200 година у години, почели су користити гране као украсе, као начин прослављања Божића.

Зимзелено дрво са јелима или боровима састављеним од свијећа и украса у склопу Божићне прославе. Модерно борово стабло настало је у Немачкој. 24. децембра сваке године, Немци су код куће поставили јелку (дрво рајског врта) и ставили бисквите на њега, симболизујући светилиште (знак хришћанске окупљања). Савремена употреба свих врста колачића уместо светих колачића, Пине Цхристмас Трее, али често додају симбол Христове свеће. Поред тога, унутрашњост има и божићни торањ, дрвену структуру троугла, има много мала решетка постављена Христова статуа, торањ украшен зимзеленим гранама и листовима, свећама и звездом. До 16. вијека, божићне куле и стабла Еден су спојене у борове дрвеће за дрво.

Борови на украсу дрвећа, свет изгледа сличан. Борова дрва се користе у зимзеленим дрвећем, углавном четири или пет стопа високих палмића, или мале борове шуме, посећене у велики цветни лонац изнутра, дрво је пуно шарених свијећа или малих свјетла, а затим виси све врсте. декорације и траке, као и дјечје играчке и породичне поклоне. Након што је декорација добра, на углу дневне собе. Пине божићно дрво Ако је постављено у цркву, аудиторијум или јавна места, борови су релативно високи, али се дрво може ставити под поклон.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!