Пине Трее је симбол вечног живота

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jun 14, 2017

Избор боровог стабла из борових разлога: зато што је Божић у зими, тако да борове користе зимзелене дрвеће. Пошто је борове зимзелено, ово зимзелено дрво симболизира вечни живот хришћана који вјерују у Христа.

Божић за украшавање стабала стабла борова:

Према евиденцији Божићног обичаја, прва борова стабла су мала палма на бијелој страни града. Прве ноћи Исусовог рођења, Девица Марија и св. Јожеф су отишли у хладан град, врло уморни, Девица се мало одмара на дрвету, та мала палма, као да је фаворизована Изгледа, развила своје границе , Девици Марији да издржи хладни ветар. Средином ноћи Исус Христ је рођен. У то време, небо се појавило посебно светлих звезда, издало је дивно светло, Пине Цхристмас Трее директно ударио главу главе палме, окруживао се у прелеп отвор. Од тада, мала смеђе дрво на Божићу, чинило се сјајан положај.

У средњем веку, популарна религијска драма у Немачкој, у игри Еден, након стварања Бога, Адам Еве издао је Бога, представе с прекривеним палицама од јабука, које представљају "дрво живота" или "Знајте добро И зло дрво ". Касније, писмо живота у "стаблу живота" кренуло је у дом, симбол доласка спаситеља. Са развојем овог симбола, до петнаестог вијека, Пине Цхристмас Трее је украшавала борове стазе, постала је обичаја.

Дрвеће бора указивало је на небеско царство. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда значи да донесе светлост Господа Исуса Христа. Поклон под стабом представља дар Бога кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир. Дакле, када Божићни људи украшавају борове стабла.

Легенда о пореклу дрвећа борова: Речено је да је фармеру добио гладно и гладно дијете у снежној божићној ноћи гдје је једо раскошну божићну вечеру. На тлу и благословенима речено је: "Новогодишњи дан, поклон грана, остављајући ово прекрасно јело село, да вам исплати доброту." Отац је отишао, фармер је открио да су гране гране претворене у мало дрво, он само разуме њихов пријем. Оригинални је Божији гласник. Ова прича постаје извор боровине. Касније историјски подаци су закључени, око 200 година у години, Пине Цхристмас Трее је почео да користи гране као украсе, као начин прославе Божића.

Зимзелено дрво са јелима или боровима са свећама и украсима је део Божићне прославе. Модерно борово стабло настало је у Немачкој. Немци су у свом дому 24. децембра, Адам и Дан дана, распоредили јелку (дрво рајског врта) и обесили бисквите на њему, симболизујући светилиште (знак хришћанске окупљања). Савремена употреба свих врста колачића уместо светог хлеба, али и често додала симбол Христове свеће. Осим тога, унутрашњост има и божићни торањ, дрвену структуру троугла, има много малих решетака постављен Христов стату, торањ украшен зимзеленим листовима, свеће свјежине свјеже боје и звезда. До 16. вијека, божићне куле и стабла Еден су спојене на борове дрвеће за дрво.

О декорацији борова на свету, чини се да је свет исти. Борова стабла се користе у зимзеленим дрвећем, углавном четири или пет стопа високих палми, или мале борове шуме, посећене у велики цветни лонац унутра, дрво је пуно шарених свећа или малих светала, а затим виси све врсте Разноврсне украсе И траке, као и дечије играчке и породичне поклоне. Након што је декорација добра, на углу дневне собе. Ако се налази у цркви, аудиторијуму или јавним мјестима, борови су релативно високи, Пине Цхристмас Трее, али дрво такође може ставити дар испод.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!