Фибер-оптичко божићно дрво припада породичном животу

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Oct 12, 2017

Влакна божићног дрвета је симулација божићних стабала, углавном користећи пластичне, танкослојне боје и мали састав лантера.

Влакно божићно Вода припада подручју породичног живота. Састоји се од шкољке, извора светлости, траке и уређаја за позиционирање снопа оптичког влакна састављен је од боје који се налази између извора светлости и паковања влакана и може се радити континуирано под малим механизмом преноса; Фибер Оптиц Цхристмас Трее Површина траке је подељена у два или више региона, а различити региони се формирају различитим комбинацијама боја, сваки регион има свој закон о промени боје. Светло кроз траку, Фибер оптичко божићно дрво кроз слој влакана у позиционирајућем рукаву, дуж различитих стаза до краја оптичке жице. Одговарајући оптички склоп истог подручја на траци истовремено емитује светлост исте боје, а одговарајући оптички склоп у суседном региону истовремено емитира другу боју.

Утицајни модел има за циљ да обезбеди оптичко божићно дрво са новом структуром и супериорно симулираном божићном стаблу.

Фибер божићно дрво Састоји се од многих грана, свака грана вишеструке гранчице је опремљена са бројним листовима, шипком за дрво и саксијом за причвршћивање шипке стабла, који се карактерише тако што је свака грана вишеструких грана састављена од гомилу вишеструких оптичких влакана и најмање једне потпорне шипке. ; Фибер Оптиц Цхристмас Трее Свака оптичка влакна у снопу више оптичких влакана везана је листом на грани; Стабло стабла састоји се од оптичког влакна који садржи мноштво грана, Фибер Оптиц Цхристмас Трее у којем је укључено најмање један носни главни штап, а под електричним светлом постављен је подесиви електрични извор светлости и налази се у саксији. На грани је постављен фиксни комад, а периферна шипка стабла.

Фибер оптичка божићна вода, јер су гране и стабло од дрвета направљене од оптичких влакана, а свако од његових оптичких влакана и комад лепљења листова, испод стабљике с бочним подесивим електричним светлом, тако да свако оптичко влакно под дејством електричног извора светлости у свом лепљивању листова главе да емитују светле тачке, тако да корисни модел није само нова структура и свеж.

Састоји се од вишеструких грана, великог броја лишћа, стабла дрвећа и цвјетног корпуса који се користи за причвршћивање стубова дрвећа. Свака од грана у више корена стабла састоји се од скупа вишеструких оптичких влакана и најмање једне потпорне шипке, а свако оптичко влакно у вишеструким оптичким влакнима је везано листом на грани. ; Дрво шипка се формира оптичком фазом која садржи мноштво грана, Фибер Оптички божићно стабло у којем је укључено најмање један носни главни штапић, а подесиви светлосни извор је распоређен испод шипке и налази се у саксији. Утилити модел је погодан за божићне украсе или поклоне.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!