Uobičajene vrste

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jan 18, 2016

Cetinari

Songbo klasa je kolektivno u Coniferopsida "Gymnosperm" Sonko (Pinaceae) i taxodiaceae (Taxodiaceae), Cupressaceae (Cupressaceae) i porodice Araucaria (Araucariaceae). Koje je, Cupressaceae drveća najviše ne vizuelizacije trougao toranj nalik, vrlo manje bilo kao Božićno drvo koristi; dok Nanjang Cedar sekcija stabala rodnoj Yu južnu hemisferu (nalazi se u južnoj hemisferi, Novi Zeland i Australija, da osim), obično samo u južnoj hemisferi kao jelka da sa druge oblasti vrlo manje nekad kao jelka; u Sonko i Cedar sekcija u, krajnjem roku patiti sekcija po ima broja vrsta, ali taxodiaceae od više od 10 puta, pa poput bora delu biljke često bila kao jelku.


Pinaceae Abies

Pinaceae Abies (Abies) više od 10 vrsta stabla se koriste kao Božićne jelke u svetu nego bilo koja vrsta, zbog jelki, lepa, boja i miris divno ili list posle sušenja nije lako skida, najpopularnija vrsta jelku. JELE (Abies alba, poznat i kao ŽIR, srebrne jele) smatra da bude najviše tradicionalne Božićne jelke.


Picea

Stabla smreke i jele sa tornja, i bar teško ostavlja, je jedan od glavnih drvo vrsta Božićne jelke. Među njima, u Norveškoj smreke (Picea abies), lako da raste, niska cijena i stoga je vrlo uobičajena vrsta jelku.


Pinus

Bor je član, kao što je Љkotski bor, lycopodium, bor, a u nekim oblastima će biti izabrani kao božićna jelka. Nego firs i spruces, doza je mnogo manji.


Par: Zašto koristiti bor za jelku?

Sledeći: ne

Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!