Божићно дрво симболизује живот

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jun 28, 2017

Божић је зимзелено, а ово зимзелено дрво симболизира вечни живот који су хришћани дали Христу. Точкани крошњаци указују на небо. Звезде на врху стабла представљају посебну звезду која води мудрог човека до Бетлехемове потраге за Исусом. Светлост звезда значи да свет доведе до светлости Исуса Христа. Поклон под стабом представља дар Бога кроз јединог сина света: наду, љубав, радост и мир.

Новогодишње јелке су обично направљене од зимзелених дрвећа као што је кедар, симбол живота заувек.

Божићно јело је један од важних елемената божићног, модерног божићног порекла насталог у Њемачкој, а касније и постепено популаран на свијету, као прославе божићних знакова у једној од најпознатијих традиција. Следеће је истраживање Ксиао Биан колекције божићних стабала на стилу, надам се да ћу вам помоћи.

1, ово је божићно стабло веома лепо. Трунка умотана око пуно шарених малих лампи, као мала звезда, у зеленим листовима између пене. Божићно дрво Гране су обешене разним декорацијама.

2, растојање, божићно дрво као зелена круна. Далеко је главно дрво божићног стабла врло густо, на две особе може да се држи. Његова пртљажница је намотај, божићно дрво као и бројни пити. Дрво је ухватило мноштво ожиљака, попут рањеног ветерана.

3, моја породица има божићне гране, тамно зелене лишће виси на пуно малих украса. Постоје Дјед Мраз, мали Линг пан, мала лоптица и изврсна поклон кутија и тако даље. Постоји пуно шарених фењера који су висили са божићног стабла. Када укључи моћ као што је пуно обојених звезда у трепћу ока.

4, моја мајка и ја смо прво одабрали божићно дрво, то је виши од мене! Затим смо пажљиво одабрали неки фини мали привезак за украшавање божићног дрвета. Изабрао сам прелепу велику петокраку звену, спољна је сребро, која је ружичаста, средина злата извезена енглеским "Сретним Божидјем", изгледа као сјај; Изабрао сам дјецу златног круга, има неколико комада испод зелених листова, зелених листова усред два сјајна црвеног воћа и лијепог црвеног цвијећа. Мајка је изабрала гомилу светло црвених грожђа, изнад жутог лука, светло грожђе божићног дрвета могло је одразити моју мајку и осмех. Изабрали смо и сјајан Божић сњежник, црвени штампач, три снијег бијеле пене и кутија сјајних свјетлосних свјетала.

5, широка палета божићних стабала, постоје природни бор и чемпрес, постоје вештачка божићна и бела божићна стабла. Свако је божићно дрво покривено низом украса, али врх сваког дрвета мора имати велику звезду, симбол троје браће да прати звијезду и пронађе Исуса, Божићно дрво и само породица породице може ставити ту наду Стар Виси.

6, листови божићног стабла су зелени током целе године, тамно зелени и тамно зелени. Дуги листови су округли, а затим расту шиљке. Коначно, листови расте шест рогова, тамно зелене и зелене. Листови су додирнули руку, као тигрове канџе. Значи људи то зову "тигарско дрво".


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!