Божићни украси

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Jun 14, 2017

Божићно дрво је део Божићне прославе са свечама и украсима који украшавају јелке или борове боје. Савремена божићна нација настала је у Немачкој. Немци су у свом дому 24. децембра, Адам и Дан дана, распоредили јелку (дрво рајског врта) и обесили бисквите на њему, симболизујући светилиште (знак хришћанске окупљања). Савремена употреба свих врста колачића уместо светог хлеба, али и често додала симбол Христове свеће. Поред тога, унутрашњост има и божићни торањ, дрвену структуру троугла, има много мала решетка постављена хришћанска статуа, торањ украшен зимзеленим листовима, свећеницима и божићним звездама. До 16. вијека, божићне куле и стабла Еден су спојене на божићне стабљике

Сада је све више људи Божић, многе породице воле да имају божићну вечеру у Божићу. Поред бољег јела, али и код куће како би украшавали атмосферу ах. Јастук је најосновнија божићна декорација, претходно божићно стабло је веома велико, ако се не двориште не бави. Али сада је божићно дрво велики, мали, сложен и апстрактан. Чак и ако немате било какву вилу, Божићно дрво можете такођер држати божићно дрво код куће.

Препоручите

Дрвени божићни орнаменти

Ово је божићно дрво направљено од грубог ужета конопље, ласерско гравира, фино и лепо. Обично имају пуно украса, али већина има монотоничне квалитете, светле боје све празничне атмосфере. Ако сте недостатак простора, можете их такође објесити на вашем већем божићном стаблу, на прозору или на конопци поклон кутије да бисте дали пријатеље и родбине, Божићно дрво их изненади.

Неки људи кажу да је најстроже на свету божићно стабло, само једном годишње, а сировине се не могу деградирати. Али у ствари, свакодневно се користи божићно дрво. На пример, ова божићна јелка обликује фасциклу. Поред тога што можете да ставите на радну површину када се намештај, али и напомена горе поменуте, снимите да бисте избегли заборављене важне догађаје. И умотана је са металном жицом, али и људи могу видети да је божићно дрво врло деликатно.

Са дрветом, неким једноставним бојама, неком меканом, мало свежом бојом, божићним стабом, а неки су велика црвена и зелена боја фестивала, ово је дрво дрво. Светле боје не могу се изразити, може се рећи само да је црвена црвена чистоћа, зелена је зелена. А средина неког шупљег круга, унутра унутра постоје дрвене лутке, који снежни ах, Деда Мраз ах Четири угла су исти, као древна кула куле која виси исту кулу. Тако да се цело божићно дрво одмах освежи.

Сато цветови папира цвеће Божић

Првих неколико шума, жице божићне длаке завршене, нашли смо ове момке без обзира на величину, све то је врло тешко. Ако се сајт мора промијенити, није баш згодно. На срећу, постоји божићно дрво са повлачењем цвијећа. Начело деловања овог божићног стабла је такође врло једноставно. Да ли се део папира користи лепљивим начином, када је отворен сотонични облик. А онда је кретање постало тродимензионално конусно божићно стабло. Зар није згодно? А ово је обично лако за чување. Само их пустите да стапају, у листу на линији. Друга година се такође може користити, може се рећи да је то еколошки прихватљиво и ефикасно божићно дрво

Велико божићно дрво

Јер дом није недостатак простора, само недостатак атмосфере земље породице, добијају велико божићно стабло код куће или врло добро. Иако без обзира на то колико је могућа божићна стабла, али многи су голи дрвећ, горе декорација, али и да купе своје. Колико да купите, како је са проблемом. Ако сте особа која не жели да их размотри, онда је ово дрво веома погодно за вас. Божићно дрво Окружен је разним врстама. Добијате робу, отворите пакет, само треба саставити, а затим објесити украсе само добре пријатеље.

ДИИ божићно дрво

Иако се може користити за добијање готовог производа је врло згодан, али то недостаје искуство забаве. Ако није реално дозволити да узмете 6 метара високог божићног стабла, да ли направите божићно дрво као Божићну карту? Корејно дрво је полупроизвод. Вероватно су нацртани облик и облик. Само их исеците и саставите. Средином овог божићног стабла налазе се слојеви снега, осећајући се веома Менг, врло слатко.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!