Светло божићног дрвета учинити фестивал још покретљивијим и још снажнијим

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Sep 15, 2017Све више људи са Христовим вјетром Божић, неизбјежно за украшавање божићног стабла коштало је мозак. Светиљка за боце је најсавременија декорација, проценат је погодан, навијање која виси елегантно божићно лампе може учинити фестивал још покретљивијим и сјајнијим.

1, прво је изабрати право место за украшавање божићног стабла.

Можете вратити врата кроз врата да бисте видели где се прво око очигледно пада код куће, где се светло окупља, и овог пута можемо да ставимо божићно стабло тамо, али, Божићно дрво са светлом као што је ивица огњишта или прозорски зид, је право место.

2, изаберите право светло за боце.

Декорација фестивала треба да одражава вашу личну преференцију. Ако више волите традиционални стил, изаберите жаруљу са разноврсним бојама, Божићно дрво са светлом и ако желите да уштедите енергију, изаберите лампу која штеди енергију.

3, колико светала вам је потребно?

Стручни савет: висока божићна стабла величине 7 метара, најмање 500 малих светала, свака 1 стопа виша од 100. Ако вам се свиђа светлији изглед, можете користити 150 сијалица по висини. Наравно, такође, да израчунате ширину божићног стабла, већи је обим божићног стабла, божићно дрво са светлом, потреба је више сијалице.

4, припремите алате.

Сваке године у Сједињеним Америчким Државама, број људи који су повређени у декорацији божићног стабла је преко 15.000, зато не заборавите да припремите праве алате пре него што украсите божићно дрво. На пример, користите електричарску мердевину уместо столице да бисте је подигли, Божићно дрво са светлом користи стандардну жичану и продужену струју; сијалица на сваком божићном стаблу не може бити превише, око 500 је низ, ако је више потребно подијелити у више жица за повезивање са утикачем.

5, божићно дрво упаљаче пука

Светиљка за боце која је била замотана око божићног стабла први пут је постављена у групу која је звучала сувишна. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампи које се тугују заједно, а такођер је лако преузети лампу божићног лима, једним ручним намотајима, а не ружним, Божићно дрво с свјетлима, ризикујући ризик од самог себе.

6, једноставна метода навијања

Прво, моћ божићног лампе, тако да у времену навијања видно можете видети образац формирања, са врха стабла украшеног надоле.

Ако је божићно дрво постављено у угао, Божићно дрво са светлом може се извући са једне стране дрвета на другу страну, дуж предње стране божићног дрвета до дна.

Ако је божићно дрво испред прозора, можете окренути дрво 360 степени и видети светла напред и назад.

Као шик вертикална линија? Такође врло једноставно, само линија испод размака да буде већа, како би се прилагодио облику дрвета.

Да би светла мало 3Д, можете обмотати стабла између грана.

Једном речју, уживате у одмору.

7, божићно дрво осликава напредне савете

А, лепше је да обмотате различите боје светала божићног стабла заједно. Бела божићна ложа Светла су главна, божићно дрво са светлом, а затим додају монохроматске или вишебојне светиљке за боце.

Б, користите пуњиве светиљке, жичане вешалице и нокте да направите различите облике уметничке божићне светлости. Склоните куку изнад држача и извуците га у дрво, звезду или другом облику са стезаљком, а затим окрећите лампу божићног стабла и објесите га на ивицу књижице или прозора.

Ц, обмотите боје божићног дрвета око отворених простора. Прво замотајте пртљажник, а затим га увијте према крају грана. После ноћења, Божићно дрво с светлом можете видети да је цело стабло засветло као бајковит ефекат.

8, након сезоне за примање

Обично пре Валентиновог дана, уклањање ових украсних свјетиљки божићног стабла. Очистите лампу божићног стабла са дна старта дрвета, полако замахнући лампу божићног дрвета у пукотину, Божићно дрво с светлом коначно може бити рационално у кабинету у наредној години да се користи.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!