Додајте свадбене боје

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Oct 12, 2017Светиљка са божићним стабљиком и комбинацијом дрвеног облика, представља нову врсту освјетљења. Изглед облик живота, леп, практичан. је први избор за градску расвјету и декорацију дворишта.

Божићно светло се углавном користи за празнике Божић, Ноћ вештица, Нову годину, Валентиново, журка и свадбе и друге идеалне украсе, могу се инсталирати на божићном стаблу, дневном боравку, спаваћој соби, степеништем ходнику, дворишту, врту и било ком месту помислите, Божићно дрво са светлом да додате у свечану атмосферу и романтично расположење.

Све више људи са Христовим вјетром Божић, неизбјежно за украшавање божићног стабла коштало је мозак. Божићно божићно светло је најсавременија декорација, проценат одговарајућег, навијање који виси одговарајућу божићницу Божићна светла могу учинити фестивал још покретљивијим и сјајнијим. Али божићно дрво божићно лампе тачно колико, како одабрати како то обмотати?

1, прво је изабрати право место за украшавање божићног стабла.

Можете вратити врата кроз врата да бисте видели где се прво око очигледно пада код куће, где се светло окупља, и овог пута можемо да ставимо божићно стабло тамо, али, Божићно дрво са светлом као што је ивица огњишта или прозорски зид, је право место.

2, изаберите право светло за боце.

Декорација фестивала треба да одражава вашу личну преференцију. Ако више волите традиционални стил, изаберите жаруљу са разноврсним бојама, Божићно дрво са светлом и ако желите да уштедите енергију на планети, изаберите енергетски ефикасну ЛЕД лампу за боце.

3, колико светала вам је потребно?

Стручни савет: висока божићна стабла величине 7 метара, најмање 500 малих светала, свака 1 стопа виша од 100. Ако вам се свиђа светлији изглед, можете користити 150 сијалица по висини. Наравно, такође, да израчунате ширину божићног стабла, божићно дрво с светлом, већи је обим божићног стабла, то је потребније сијалици.

4, припремите алате.

Сваке године у Сједињеним Америчким Државама, број људи који су повређени у декорацији божићног стабла је преко 15.000, зато не заборавите да припремите праве алате пре него што украсите божићно дрво. На пример, користите електричарску мердевину уместо столице да бисте је подигли, Божићно дрво са светлом користи стандардну жичану и продужену струју; сијалица на сваком божићном стаблу не може бити превише, око 500 је низ, ако је више потребно подијелити у више жица за повезивање са утикачем.

5, божићно дрво упаљаче пука

Светиљка за боце која је била замотана око божићног стабла први пут је постављена у групу која је звучала сувишна. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампи које се тугују заједно, а такођер је лако преузети лампу божићног лима, једним ручним намотајима, а не ружним, Божићно дрво с свјетлима, ризикујући ризик од самог себе.

6, једноставна метода навијања

Прво, моћ божићног лампе, тако да у времену навијања видно можете видети образац формирања, са врха стабла украшеног надоле.

Ако је божићно дрво постављено у угао, може се извући са једне стране дрвета на другу страну, Божићно дрво с светлом дуж предње стране божићног дрвета до дна.

Ако је божићно дрво испред прозора, можете окренути дрво 360 степени и видети светла напред и назад.

Као шик вертикална линија? Такође врло једноставно, само линија испод размака да буде већа, Божићно дрво са светлом како би се подударио облику дрвета.

Да би светла мало 3Д, можете обмотати стабла између грана.

Једном речју, уживате у одмору.

7, распоред расвете напредних савета

А, лепше је да обмотате различите боје светала божићног стабла заједно. Бела боје божићних лампи су главна, а затим додају монохроматске или вишебојне божићне лампе.

Б, користите пуњиве светиљке, жичане вешалице и нокте да направите различите облике уметничке божићне светлости. Склоните куку изнад држача и извуците га у дрво, божићно дрво с светлијом звездом или другом облику са стезаљком, а онда окрећите лампу божићног стабла и објесите га на ивицу књижице или прозора.

Ц, обмотите боје божићног дрвета око отворених простора. Прво замотајте пртљажник, а затим га увијте према крају грана. После ноћења, можете видјети како се цело стабло засветло као бајковит ефекат.

8, након сезоне за примање

Обично пре Валентиновог дана, уклањање ових украсних свјетиљки божићног стабла. Очистите лампу божићног стабла са дна старта дрвета, полако замахне лампу божићног дрвета у пукотину, и коначно може бити рационална у кабинету у наредној години да се користи.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!