Светло божићног дрвета је добро место за стварање топлије атмосфере Божића

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Aug 25, 2017


Светла божићних стабала и генијално комбиноване дрвеће, представља нову декоративну расвету пејзажа. Моделирање изгледа стварно, лепо, практично. Да ли је добро место за стварање топлије атмосфере Божића?

Божићно светло је нова врста симулационих пејзажа. Божићно дрво са светлом Заштита животне средине, дуг живот, лепа. Дрво одлази за симулациони материјал, извор светлости за ЛЕД, висина је углавном 2-7 метара, широко се користи у квадрату, дворишту, слободном квадрату, предворју и другим местима. Божићно дрво са светлом Његове енергетске и трајне карактеристике чине за недостатак традиционалних пејзажа за пејзаж, револуционарни производи сличних лампи.

два. Анализа:

1. Цена светлости дрвета се заснива на висини светиљке, пречнику и броју листова (број листова и број ЛЕД честица исте светиљке) и боју светиљке (боја црвена, жута , плаво, бело, зелено и розе, божићно дрво са светло црвеном и жутом најнижом ценом, праћен плавим, бијелим, зеленим и ружичастим највишим) како би израчунао величину светлости дрвета како би користио животну средину према светлима и број светла за дизајн. Сада користимо висину дрвеног лампе, углавном унутрашње 70 цм-350 цм, спољашње 400 цм-700 цм, такође се може прилагодити према стварним потребама сајта.

2. Опис материјала:

ЛЕД стабло главног стабла за челичну цијев, гране за челичну цијев или челик, оутсоурцинг симулација коре. Користе се за спречавање високе температуре 60 степени / ниске температуре -35 степени / УВ / анти-старење еколошки прихватљивих материјала, лишће за флексибилни анти-агинг материјал, извор светлости за боје на божићном стаблу, су водоотпорни, ниско- животни живот.

3. напон и ниво заштите лампице божићног дрвета Опис:

220 В напон напајања, стварни напон од 11 до 54 В напона светиљке (уграђени трансформатор), уштеда енергије, може гарантовати коришћење безбедности. Светло божићних стабала се разликује од других ЛЕД расвјетних производа, божићно дрво са светлом ДЦ ниског напона може се смањити на отвореном због времена насталих од оштећења, а затим додати свјетло на двоструко топлотно скупљање заштитне цијеви може ефикасно избјећи оштећења вјетра и воде.

4. Упутства за инсталацију и одржавање:

Лишће и ЛЕД честице светлости фиксиране на свакој грани, страна конструкције све док је сам производ у складу са утичницом за повезивање, божићно дрво са светлом, а затим главно вратило и одговарајући конектор кабла за напајање, може се повезати, снажно и практично . Одржавање лампица за божићне лампе у односу на друге пејзажне светлости једноставно и практично, само треба уклонити светлосни низ, инсталирати нови светлосни низ.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!