Метода навијања лампица божићног дрвета

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Sep 06, 2017


Све више људи са Христом за Божић, не могу помоћи да организују божићно стабло да би провели неки мозак. Светла божићних стабала су најсавременија декорација, удео одговарајућих, звончастих звонова звона може учинити да се одмор више помера. Али, на крају крајева, на крају се појављује свијетло божићних стабала, како одабрати како то намјеравате?

1, прво је да одаберете одговарајућу локацију у кући опремајући божићно дрво.

Можете вратити врата са врата и видети где се прво место често пада код куће, где је место окупљање светлости, овога пута можемо ставити божићно стабло тамо, али Божићно дрво са светлом као што је ивица камин или прозор На ивици зида је такође и право место.

2, изаберите одговарајућа светла за боце.

Украшавање фестивала треба да одражава ваше личне потребе. Ако вам се свиђа традиционални стил, изаберите да користите врсте великих различитих боја сијалица; Божићно дрво са светлом ако желите да уштедите енергију да бисте сачували планету, изаберите ЛЕД лампу бочице која штеди енергију.

3, колико светала

Експерт савет: висока божићна стабла величине 7 метара, барем користите 500 малих светала; свака 1 стопа виша ће повећати 100. Ако вам се допада бриљантнији изглед, можете користити 150 сијалица по висини. Наравно, требало би укључити ширину божићног стабла, што је веће недеље божићно стабло, потребно је више сијалица.

4, припремљени алати

Сваке године у Сједињеним Државама, због украса божићног стабла повређеног на хитни број од више од 15.000, стога, у декорацији прије Божића запамтите да припремите прави алат. Као што је кориштење електричних љествица умјесто случајно пронаћи столицу до висине; Божићно дрво са светлом коришћењем стандардне жице и продужног кабла; сваки низ божићне жаруље не може превише одабрати, око 500 за низ, ако вам је потребно више. Подијелити се у више жица повезаних са утикачем.

5, божићно дрво заједно упали

Биће замотан на божићном стаблу на првим божићним лампама у лопту, Божићно дрво са светлом звучало је мало сувишно. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампица између заплетених заједно, а поред тога је погодно узети свјетла за сатове, ручно намотавање, а не збрка, борећи ризик од триповања сопствених.

6, једноставна метода навијања

Прво окрећите божићна светла, тако да када можете бити интуитивни да видите формирање образца, од врха стабла до декорације.

Ако је божићно стабло у углу, можете са стране дрвета укључити на другу страну, Божићно дрво са светлом дуж предње стране божићне дрвене украшено је на дну може бити.

Ако је божићно дрво постављено испред прозора, можете ходати по дрвету 360 степени, пре и након што видите светло.

Као и шик вертикалне линије. Такође је врло једноставно, Божићно дрво са светлом, али размак између линија испод веће, како би се подударио облику дрвета.

Желите да мало осетите светлост светлости, можете да замените између гране светлости дрвета.

Укратко, свесни вам се допада.

7, светлосни распоред напредних савета

а, биће различите боје светала божићних ложа које су лепше спојене. Бело божићно дрво светли, а затим додајте монохроматске или вишебојне божићне лампе изнад.

б, са пуњивом ЛЕТ сијалицом, жичаним вјешалицом и неким ноктима за производњу различитих облика светлећих божићних лампи. Прво прекините куку на врху хангера, затим га увијте у дрво, божићно дрво с светлијом звијездом или другом облику помоћу клешта, а затим обмотите свјетла божићног стабла и на крају окачите на ивицу књижице или ивице прозора.

ц, божићна расвјета завијена на дрвету на отвореном простору. Прво завијао око пртљажника, а затим заврскавао према крају грана. После ноћи, можете видети да је цело дрво осветљено, као ефекат бајке.

8, пост-сезонски пријем

Генерално прије Валентиново, на божићно стабло да уклоните ова декоративна светла. Да бисте очистили дрво када дрво са дна стабла полако окреће божићно осветљење у лоптицу и коначно може бити разумљив начин да га примите у орман идуће године и потом употребите.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!