Перформансе лампица божићног дрвета су веома стабилне

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Oct 23, 2017


Све више људи са Христом за Божић, не могу помоћи да организују божићно дрво за неке мозгове. Светло божићно светло су најсавременија декорација, проценат деснице, навијање висећег дрвета божићног дрвета, може учинити фестивал још покретљивијим и сјајнијим.

Не заборавите да уклоните одговарајући алат пре него што украсите божићно дрво. Као што је кориштење електричних љествица умјесто случајно пронаћи столицу до висине; употреба стандардне жице и продужног кабла; сваки низ божићних лампи на сијалици не може превише одабрати, око 500 за низ, Божићно дрво с светлом ако вам је потребно више. Подијелити у више жица повезани су са утикачем.

Божић стане заједно

Биће упакована у божићно дрво на прву божићну лампу у лопту, звучи мало сувишна. У ствари, то се може избјећи у декорацији божићних лампица између заплетених, поред тога, погодно је узети свјетиљке за сатове, ручно намотавање, а не неред, Божићно дрво с свјетлостом које опраћа ризик од искључивања сопствених .

Једноставан начин навијања

Прво окрећите божићна светла, тако да када можете интуитивно видети форму образца, од врха стабла до декорације.

Ако је божићно стабло у углу, можете са стране дрвета укључити на другу страну, Божићно дрво са светлом дуж предње стране божићне дрвене украшено је на дну може бити.

Ако је божићно дрво постављено испред прозора, можете ходати по дрвету 360 степени, пре и након што видите светло.

Светло божићних стабала познато је и као ЛЕД светла, име на енглеском се зове ЛЕД Стрип, облик овог производа је попут траке, а главни производ је изворни ЛЕД, тако да је то названо божићним лампама. Обично је направљен од сијалица, плоча, божићно дрво са светлом ПВЦ сировине и тако даље.

Перформансе и карактеристике светиљки божићних стабала

1. Светло божићне светлости за увоз чип паковања светлеће диоде као светлосног извора;

2. Божићни дизајн светлосног угла већег, полуполног угла> 120 степени, једнаке боје, без мрља;

3. божићно светло избором ЛЕД намењеног константног напона напајања, дизајн кола за сталну струјну петљу, радни учинак је веома стабилан, тако да се осигура нормалан живот> 50.000 сати;

4. божићно дрво светли конзистентност у боји, црвена, жута, зелена, плава, бела, топла бела;

5. Инсталација светиљке за божићно стабло погодна и брза, након једнократног ињектирања хидроизолационог третмана, водоотпорног разреда ИП65, пластични делови су постављени у позицију картице, не треба никаква додатна опрема, Божићно дрво са светлом може се инсталирати директно у отвор за речи и фиксно ;

6. Свјетиљка на божићном стаблу за обраду перфорираног божићног дрвета;

7. Светло божићних стабала може бити шарени и контролисан у пуној боји како би се постигао шарени скок, градијент, црно-бело, божићно дрво с светлом у пуној боји и други ефекти.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!