Божићно дрво је основна орнамент за прославу Божића

Quzhou Hanyin Facotry poklon | Updated: Nov 02, 2017

Божићно дрво је у складу са прославом битних украса за Божић, али и део Божићне прославе. Ако нема домаће боје, у великој мери ће смањити празничну атмосферу.

24. децембра се зове Божић, је породично окупљање, заједно божићна вечера, сваки поклон тренутак. Божићно дрво је неопходно за фестивале. Обично је покривено малим јелима или боровима, а гране су прекривене украсима, поклоном и лампама. Божићно дрво На врху дрвета налази се светла звезда која показује начин на који три краља на истоку одлазе у Бетлехем. Према легенди, немачки верски реформатор Мартин Лутхер је украшао прво божићно стабло у свету, тако да сви људи могу уживајте у божићним ноћним звездама који следеће ноћи светлост љепоте планина.

Божићно дрво је у складу са прославом битних украса за Божић, али и део Божићне прославе. Уколико не постоји божићно стабло код куће, божићно дрво значајно ће смањити празничну атмосферу. Сви знамо и знати божићно дрво, али за порекло божићног стабла, значење божићне стене знате колико? Ево, Ксиаобиан ће вам дати о пореклу божићног стабла!

Прво, порекло божићног стабла (1): легенда о божићном стаблу

Савремене божићне стабла потичу из Њемачке, а касније постепено популарне у свету, као божићне прославе у једној од најпознатијих традиција. Каже се да се божићно дрво први пут појавило у древном Риму средином децембра немачки мисионар Николај у 8. веку са вертикалним стаблом посвећеним беби. Тада су Немци 24. децембра одиграли фестивал Адамова и Ева и ставили у врт врта који је симболизирао рајски врт, божићно дрво и висио колаче у име свјежег хлеба, симболизујући помирење, а свеће и лопту, симболизујући Христа. До 16. вијека, религиозни реформатор, Мартин Лутхер, Ц је дизајнирао божићну ноћ за звездану ноћ, дизајнирану да кућу божићно дрвеће са свијећама и лоптицама код куће.

Друго, порекло божићног стабла (2): легенда о божићном стаблу

За порекло божићног стабла, запад има и другу изјаву: на Божићу је добар фармер, топло забављало лутајуће дијете, раздвајање, дијете склопило огранак убачен на тло, гране расту Дрво, дијете је показало на дрвету пољопривредницима рекли су: "Сваке године данас, божићно дрвеће покривено је поклањањем и лоптама да би се одужила ваша љубазност." Након што је дете отишло, фармер је открио да су гране гране претворене у мало дрво, био је разумљив да је првобитни пријем Божји гласник. Дакле, Божићно дрво данас људи виде божићно дрво увек виси на малог поклона и лоптице

Треће, порекло божићног стабла (3): легенда о божићном стаблу

Према евиденцији божићног обичаја, прво божићно стабло је мала палма на бијелој страни града. Прве ноћи Исусовог рођења, Дјевица Марија и св. Јожеф су отишли ​​у хладан град, врло уморни, а Богородица је неко време пала под дрво, мала палма, Гледај, божићно дрво проширује своје гране, Девица Марија да се одупре хладном ветру. Средином ноћи Исус Христ је рођен. У то вријеме, небо се појавило посебно светло звијездо, издало је дивно свјетло, директно ударио главу главе палме, окруживао се у прелеп отвор. Од тада, мала смеђа дрво на Божићу, чинило се славна позиција.

Четврто, порекло божићног стабла (4): легенда о божићном стаблу

Легенда, постоји човек под именом Фулу Лунтинг скривених светаца, који живи у Њемачкој, планини Алзас, веома је љубитељ дјеце. Једном годином Божића, надао се да ће дјеца у близини сретно играти заједно, али је била сиромашна и није имала новац за куповину дјевојчице омиљених играчака и бомбона, тако да је био неугодан за то. У случају

Једно јутро, када Фулле Лентин шета у шуму, одједном је видео мали кедар, а дрвеће је прекривено снијегом, а на сунцу су висиле многе мале ледене шипке, а сунце сијало и сијало. И вратио је дрво и сипао га у слив. И покупите мало дивљег воћа у шуми, а затим брашно, направити неки крст или колач у облику звезде, виси изнад грана. А уз мале мале свеће, уметнуте у гране, божићно дрво дрво обучено у блистави, веома лепо. У Бадње вече, Фулле Лентинг је одиграо звоно, дјеца су чула, отишла у своју кућицу, свима око дрвета, плесала је пјевати Божићне пјесме, а затим Фулу лутајући торту дјетету Једемо, нека сви имају срећан Божић. Касније, овај обичај се циркулише.

Године 1837, немачка принцеза Хелен, ожењена са војводом Француске, божићно дрво такође је проширила у Париз. Године 1841, супруг Викторије, ставио је божићно дрво, божићно дрво смештено испред Виндзорске палате. Овај обичај се ширио од краљевске породице до племства, а затим популаран према људима.

Божић (Цхристмастрее) је свећа и украси јелку или иностраним боровима, са својим лијепим држањем постала су неопходна украс Божића. Велики избор божићних стабала, постоје природни бор и чемпрес, постоје вештачка јелка и бело божићно дрво. Божићно дрво Свако је божићно дрво покривено низом украса, али врх сваког дрвета мора имати велику звезду, симбол троје браће да прати звијезду и пронађе Исуса, а само породица породице може ставити ту наду Стар виси.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!