Dom > o nama

Quzhou HanYin facotry dar je registrovan u Hong-Konga. Dva podružnica (HanYin dar fabrike i HanYin E-biznis kompanija) koja se nalazi u Dћuћang Kini.


Takođe smo naše proizvode uključene: jelka proizvoda, ključ lanac, otvaraи, šator, ležaljku na otvorenom robe i promotivne poklone i sl. Imamo svoje profesionalne fabrike i dizajnera, direktna prodaja fabriku da obezbedi konkurentne cijene za visok kvalitet robe .mogu pružaju za nabavku usluge za mnoge strane kupce, jer imamo bolje razumevanje fabrike u Kini i bogati profesionalac na inostrana tržišta, tako da možemo pružiti mnogo bolje i profesionalnu uslugu za naše kupce


Imamo profesionalni tim za oversea trgovinu i jedni od njih su izabrani kroz mnoge stroge testove, na ovaj način, da obezbedimo su oversea trgovanje tim sa obilnom iskustva u oversea trgovinu i odličan kvalitet koji može da posluži za kupca uz dobro razumevanje o njihovim zahtevima i da im pomognemo na prvi put.


Uspješno smo saraрivao sa mnogim stranim kupcima. Sigurni smo da naš proizvod može odvesti nas na svetskoj pozornici. Za razliku regionima i kupce, predlažemo Većina profesionalnih sugestije i pomoć za naš kupac prema potrebama kupaca i njihova tržišta.


Shodno tome, iskreno hteli bi dugoročno poslovni odnos sa klijentima kod kuće i u inostranstvu, grickajte briljantan komercijalnu budućnost.

kompanija.


Quzhou Hanyin Facotry poklon
Dodati: No.35, okrug Jiandong, Jiangshan grad, Dћuћang, u Kini
Tel:0570-4016861
E-mail: sales001@hanyin-gift.com
Whatsapp: +08618357091335
Mob: +86-18357091335
Skype: andy0305109@hotmail.com
Komunikacije
Bookmark us today!